Valmista maitsvat taimetoitu – Aasia maitse kodusest kapsast!
4 portsjonit; valmistusaeg 15 minutit + 2 tundi marineerimist
Koostisosad
- 1 väike kapsas
- ~4 spl soola kapsa soolamiseks
Kaste
- 1 punane tšilli
- 6 rohelise sibula vart
- 2 spl seesamiseemneid
- 4 spl riisiveiniäädikat
- 3 spl kalakastet
- 1 ½ tl purustatud küüslauku
- 1 ½ tl riivitud ingverit
Valmistamine
- Puhasta kapsas ja eemalda kõva tüvi. Haki kapsas peeneks, pane kaussi ja lisa sool.
- Jäta seisma paariks tunniks.
- Senikaua poolita tšilli, eemalda seemned ja haki peeneks.
- Haki rohelise sibula varred peeneks ja rösti seesamiseemned kuumal pannil ilma rasvainet lisamata kuni seemned on kaunist värvi.
- Kui õhukesed kapsaribad on paar tundi soolaga seisnud, loputa need jooksva vee all puhtaks ja kuivata paberiga õrnalt nii kuivaks kui võimalik.
- Lisa kuivadele kapsaribadele hakitud tšilli ja roheline sibul, röstitud seesamiseemned ja ülejäänud koostisosad. Serveeri
Naudi
Nautige toitu maitsva roana või eelroana.